Ervaringen:

Liefs, Else

Yvonne, een unieke therapeut en ‘witte raaf’ onder de hulpverleners.

 

Het bijzondere aan Yvonne is dat ze volledig uit gaat van jou als persoon. Ze voelt aan hoever jij zelf kan en wil gaan met jouw heling.

Ze zal jou en jouw energie nooit overrulen met haar energie. En daardoor kan en mag je je bij haar veilig en in goede handen voelen.

Ze is vrij van oordeel en vrij van een mening. Alle soorten mensen met allerlei verschillende problematieken kan zij behandelen en voor hen openstaan.

Jij als klant staat bij haar centraal. Ze ziet je niet als hulpbehoevend maar als een volwaardig persoon, ze neemt je serieus in dát wat je aangeeft.

 

Yvonne vangt met haar fijngevoelige antennes de signalen uit jouw lijf of onderbewuste op, luistert er naar en (be)handelt daar naar.

Zij ziet wat zou kunnen ZIJN. Zij ziet de wegen naar herstel die je mogelijk af zou kunnen leggen.

Maar jij alleen bepaalt of je dat wilt, welke weg je in wilt slaan en in welk tempo je dat aan kan.

Als je een andere afslag wilt nemen, zal Yvonne je bij die keuze op dat moment begeleiden en versterken. Zo ver als jij dat wilt en zo ver jij kan gaan.

 

Dat maakt haar een unieke persoon en een ‘witte raaf’ onder de hulpverleners!

Het is niet háár weg maar joúw weg waarin ze je pijn kan helpen verdragen, de zwaarte kan verlichten, je kan leren omgaan met de hobbels of valkuilen en ze jouw eigen kracht kan helpen versterken.

Daardoor ondersteunt ze en is voor elk klein stapje dat je wilt en kan maken (soms) één behandeling genoeg.

 

Je ontvangt niet háár energie. Ze bevrijdt de joúwe. Hoe mooi is dat?!

 

Ik wens jou ook een krachtig herstel toe!

Ik heb contact gezocht met Yvonne, omdat het voelen van allerlei energieën mij enorm verwarde. In eerste instantie heeft ze mij meteen gerustgesteld. Alles wat ik voelde heeft ze serieus genomen, waardoor ik mij snel zeer vertrouwd voelde bij haar. Die onvoorwaardelijke steun was voor mij voldoende om mij na een paar sessies al sterker en steviger te voelen. Ook heeft ze mij verschillende handvatten en technieken meegegeven, die mij nog steeds helpen.Dankjewel Yvonne!Dank voor wat je voor mij betekend hebt.

Meike

Ik heb de energetische therapie, bij Praktijk MIRER (Yvonne) als zeer waardevol ervaren. Toen ik begon was ik mezelf helemaal kwijt. Ik voelde niet meer goed wat ik wilde, waar ik voor stond, wie was ik nu eigenlijk echt? Mijn gevoel was iets wat er niet meer bij hoorde, terwijl dat juist iets was wat me zou brengen tot mezelf, iemand die hartstikke veel voelt en dat ook kan gebruiken in het leven. Na elke behandeling kwam ik een stukje dichterbij mezelf. Beetje bij beetje hielp Yvonne mij om tools te ontwikkelen om door moeilijke momenten heen te gaan en te durven voelen. Ik raakte meer en meer vertrouwd met de gewaarwordingen in mijn lichaam. Op de momenten dat ik belangrijke, maar moeilijke keuzes moest maken voor mezelf voelde ik altijd wel weer een kracht opkomen. Wat heb ik veel gedacht dit is een onmogelijke keuze, dit kan ik niet, dit durf ik niet, dit wil ik niet voelen en toch was het mogelijk. Mijn eigen kracht kwam steeds meer naar boven waardoor ik steeds vaker de moed voelde om voor mezelf te kiezen. Hoe meer mijn ware ik naar boven kwam, hoe meer ik voelde dat ik keuzes moest maken voor mezelf. Door hoeveel ellende ik ook moest, ik wilde er doorheen, want ik wist dat elk stukje ellende ook een stukje ontwikkeling van mezelf was. Vallen en opstaan was het, want ook al wilde ik het graag en wist ik dat het voor mijn ontwikkeling was, er komen ook veel momenten voorbij dat je even de moed niet voelt. En dat is een kunst om dat ook even te laten zijn wat het is. Vertrouwen was mijn sleutelwoord, vertrouwen in jezelf, in het proces. Door alle ervaringen voel ik mij een gelukkig mens, zielsgelukkig zelfs. Ik mag er zijn, ik mag kiezen voor mezelf en dit laat ik me niet meer afnemen. Ik ben mezelf dankbaar dat ik het proces ben aangegaan en ik ben Yvonne dankbaar dat ik dit proces bij haar kon doen. Yvonne heeft de warmte, de kracht en het vertrouwen gegeven om het proces aan te gaan. En tijdens mijn proces kon ik steeds meer de warmte, de kracht en het vertrouwen vinden bij mezelf en dat is wat ik nodig had om weer te leven en mezelf volledig te accepteren hoe ik ben. Ik hou nu van mezelf, kan weer van de wereld houden en volg mijn gevoel en dat is het meest waardevolle wat er is.

Floor

Bedankt voor de hulp en inzichten.
Jouw hulp en combinatie Orthomoleculaire therapie voelde goed bij mij..
Zodat mijn probleem op alle fronten aangepakt werd.
Het heeft gebracht waar ik nu ben en dat voelt goed.

Wies

Yvonne is een hele fijne therapeut. Voelde me direct bij haar op mijn gemak. Ze neemt ook echt de tijd voor je. Heb de behandelingen als heel prettig ervaren en kan iedereen die een goede therapeut zoekt, Yvonne zeker aanraden.

Inge

Een groot geschenk, inzicht in mijn leven en blijdschap en liefde in mijn hart teruggevonden! Dankjewel Yvonne 

Odeke

Yvonne een warm en goed aanvoelend therapeut.

Als je je bewustzijn wilt verhogen en de kern van jezelf wilt vinden is het zeker

een goed een geslaagd therapeut. Thanks

Roland

Vanaf het eerste moment voelde ik me op m'n gemak en de behandelingen die ik heb gehad waren apart ik voelde van alles en na de behandeling was ik ook rustiger en net of m'n lichaam aan het resetten was het heeft me zeker geholpen en ik raad het ook andere mensen aan.

Debbie

Door de gesprekken met Yvonne ben ik weer mezelf. We hebben voice dialoog toegepast, dit was voor mij niet makkelijk maar heb mezelf beter leren kennen. Heel warme therapeute, zou zo je vriendin kunnen worden. Ik had een behoorlijke muur om me heen gemaakt. Bij Yvonne voelde het goed en kon ik mezelf zijn.

Joke

Ik voel eindelijk mijn lichaam weer en ik kan daardoor voor mezelf opkomen. Doordat ik alles tegen je kon zeggen en jij jezelf ook aanpaste aan mij ben ik gegroeid als persoon. Daar ben ik heel blij mee, dankjewel!

Floor

Ik heb Yvonne leren kennen als een betrokken en bekwame therapeute. Door haar warme uitstraling en echte betrokkenheid voel je je snel thuis bij haar. Haar luisterend oor, de fijne gesprekken en behandelingen hebben mij weer in balans gebracht.

Marion

De kennismaking met Yvonne meteen goed. Zij neemt de tijd voor je, luistert
goed en is heel begripvol , waardoor ik mezelf direct op mijn gemak voelde.
Yvonne is een warme persoonlijkheid, fijn om daar te mogen zijn. Groet, Ingrid

Ingrid

Yvonne wist mij direct op mijn gemak te stellen, hierdoor kon ik opener zijn dan ik gewend was. Dit heeft mij goed geholpen in mijn traject.

Patrick

Yvonne was voor mij een goede Therapeut.
Zij had de gave om mij ontspannen te krijgen.
Haar behandeling heeft er voor gezorgd dat mijn klachten zijn verminderd en later zijn verdwenen.
Ik heb mij veilig gevoeld. Yvonne luisterde goed en ik werd begrepen.

Jos

Erg aangename ervaring. Zeker het aanraden waard.

Wim

Mijn ervaring met praktijk mirer is geweldig, Yvonne is een erg ervaren en warm persoon!

Ik raad het zeker aan om dit uit te proberen.

Joshua

Expert in Herstel, Balans en Geluk

Praktijk MIRER

Lunersingel 71 Rosmalen

 

06-13179592

info@praktijkmirer.nl

www.praktijkmirer.nl