top of page

Ervaringen:

21  juli 2023

Hoi Yvonne, Wat fijn om een aantal sessies bij jou te hebben gevolgd. Jij liet mij meteen 'thuis' voelen waardoor ik het idee had dat ik meteen veel met je kon delen. Mijn doel was om mij sterker te voelen, dat is zeker gelukt met jouw hulp. Ik vond het super fijn om samen te sparren, maar dat het ook kon om gewoon even te kletsen. Je hebt mij in laten zien welke kwaliteiten ik zelf bezit en waar ik gebruik van moet maken, maar ook hoe ik spanning in mijn lichaam de baas kan zijn. Ik denk nog vaak terug aan de verschillende oefeningen en sessies. Bedankt!
Veel liefs Pleuni 

05.01.2022

Hallo Yvonne,
Ik heb je ervaren als een hartelijke en een kundige therapeute.

Door mij verschillende methodes aan te bieden en daarmee een heldere en veilige plek

plek te creëren hebben wij samen op mijn proces het puntje op de i kunnen zetten.

Het heeft mij goed gedaan, dankjewel. Lieve groet

Dirkje

Yvonne heeft mij enorm geholpen met mezelf beter begrijpen. Ik kreeg inzicht in gedragspatronen die niet helpend (meer) zijn en door die bewustwording kan ik nu groeien naar een heilzamere richting. Het energetische aspect waar Yvonne mee werkt, was voor mij van veel betekenis. Het gaf de therapie een zodanige extra dimensie dat ik makkelijker tot de dieper liggende lagen kon komen. De gesprekken en het contact met elkaar waren misschien daardoor wel heel intens maar absoluut doeltreffend!
Zij is voor mij een ware reddende engel geweest.

Liefs Judith.

Verstuurd vanaf mijn iPad

Waar ik normaal gesproken eerst alles lees en beredeneer, kwam Yvonne op mijn pad en wist ik dat ik bij haar echt iets te halen had. En dat is helemaal waar geworden. Dank je wel Yvonne voor de inzichten die je me hebt gegeven. Je fijne manier van doen. Heel toegankelijk en lekker normaal. Jouw energetische hulp was niet zweverig voor mij. Het bevestigt wat is gezegd en het verankert wat ik heb gevoeld. Dank!

Verstuurd vanaf mijn iPhone

Rachel

Ik ben terecht gekomen bij Yvonne in de corona tijd en ze heeft me ondanks de afstand die we moesten bewaren enorm geholpen.

Op een zeer warme vertrouwde manier kon ik me open stellen waardoor ze me vervolgens verder kon helpen.

Ik voelde me uit balans en had het idee dat ik dat zelf niet kon herstellen.

Gehoor geven aan mijn innerlijke kind op een hele mooie manier heeft me flink geholpen.

Mezelf in mijn eigen kracht laten staan was ook een onderdeel.

De gesprekken in combinatie met het kunnen gaan liggen en Yvonne haar gang te laten gaan met de energieën in je lijf heeft heel veel voor me gedaan.

Fijn dat ik bij jou welkom was en dat je me zo mooi hebt geholpen, daar ben ik heel dankbaar voor.

Liefs Saskia

Lieve Yvonne,

Via het Vicky Brownhuis ben ik in contact gekomen met Yvonne, najaar 2019, niet lang na mijn diagnose uitgezaaide borstkanker. Door deze diagnose staat je leven even stil en tegelijkertijd gebeurt er van alles. Ik had al snel het gevoel dat deze ziekte mij iets ging brengen of in ieder geval een duidelijke boodschap voor mij had. Ik ging dus naast de reguliere zorg in het ziekenhuis, ook op zoek naar ondersteuning op dit gebied. Zo kwam ik bij Yvonne terecht en meteen onze eerste ontmoeting was voor mij een verademing, zo fijn! Zij bevestigde mijn gevoel en voelde vooral  positieve en goede energie in mijn lichaam. Na een aantal ontmoetingen in het Vicky Brownhuis, waar we eigenlijk vooral in gesprek gingen met elkaar, had ik besloten om bij Yvonne in de praktijk te komen. Door de gesprekken waren we tot de essentie gekomen van een dieperliggende behoefte, oorzaak of blokkade, of hoe je dit ook wilt noemen. Daar wilde ik graag verder naar kijken. Yvonne doet dit op een hele fijne manier waardoor je je niet kwetsbaar voelt, zelfs in hele persoonlijke en gevoelige kwesties. Het ging oa over mijn moederrol, waar ik mij niet goed bij voelde. Ik miste een stukje erkenning en dat laatste gaf mij het gevoel het nooit goed genoeg te doen, waardoor ik altijd maar mijn best deed en over mijn eigen grenzen ging. Het proces met Yvonne ging zover dat we ontdekten dat het gebrek aan erkenning niet mijn eigen gebrek was, maar van mijn doodgeboren broertje, vlak voor mijn geboorte. Hij kreeg wel een grafje, maar geen naam en werd eigenlijk niet echt erkend in ons gezin. Hij was er feitelijk altijd wel, maar nooit emotioneel. Ik was al op de hoogte van de impact die die kan hebben op een volgend geboren kind, en had al wel een rebirthing sessie gedaan. Yvonne stelde voor om samen met mijn ouders, broer en zussen naar het graf  te gaan. Dat was een hele bijzondere ervaring, waar we hem als gezin erkend hebben en ook een naam hebben gegeven. Het was alsof er iets van me af viel, voelde me lichter en geliefder. We hebben nog meer sessies gehad waarin Yvonne de energie in mijn lichaam kon voelen, maar ook hoe het ging met mijn ziekte. Zij voelde dit steeds goed aan, waardoor ik heel ontspannen naar de uitslagen van de onderzoeken ging. Vol vertrouwen dat het goed ging, en dat was ook zo. Na bijna 11 maanden gaat het heel goed met me en zijn de uitslagen steeds heel positief. Ik ben Yvonne heel dankbaar voor de behandelingen, fijne gesprekken en voor het vertrouwen wat ze in mij had. Ik weet dat ik het nu zelf kan en dat ik beter ga worden.

Ik zou nog veel meer kunnen schrijven.......

Liefs Anja

Sinds 2 jaar ben ik in behandeling bij Yvonne en Jeroen (Harmonature). 

Ik kwam uit een hele moeilijke situatie, waarbij ik jarenlang steeds gedwongen was weer

een beroep te doen op de reguliere zorg, wat alleen tijdelijk wat soelaas bood in de vorm

van geruststelling.

Mede door het luisterend oor van Yvonne en Jeroen, de behandelmethodes, aanvullende natuurlijke middelen, gesprekken en adviezen, heb ik mijn weg kunnen vinden.

Jeroen en Yvonne hebben een fijne professionele samenwerking. Jeroen heeft mij met Yvonne in contact gebracht. Met haar hulp

heb ik sinds vorig jaar september geen beroep meer hoeven te doen op de reguliere zorg en

mogen ervaren dat (onverwerkte) emoties altijd een hele grote rol hebben gespeeld in mijn

leven. Verder dat ik zelf de kracht en wijsheid bezit om in moeilijke periodes daarop te

mogen vertrouwen.

Ik ben “het universum” dan ook heel dankbaar dat die mij de weg heeft gewezen naar

beide zorgzame en hartverwarmende mensen.

 

Liefs Ingrid

Lieve Yvonne,

Vorig jaar heb ik jou ontmoet.
Ik voelde dat ik behoefte had aan wat ondersteuning.
Voelde me uit balans, niet in mijn kracht, te gevoelig voor prikkels, en weinig energie.
Nam na n yoga les t boekje BRUIST mee, en daarin lachte jij mij toe.
Jouw verhaal en jouw uitstraling spraken mij aan, en ik wist: dit is waar ik behoeften aan heb.
T voelde direct goed.
We hebben veel gepraat, en jij wist altijd de vinger op de zere plek te leggen, op n manier die veilig voelde.
Soms zat mijn hoofd zo vol, dat ik eigenlijk niet wilde praten, maar alleen maar wilde liggen en jou    “ behandeling” ondergaan.
Daarna was er weer ruimte, energie en inzicht.
We hebben n keer “ familie opstelling “ gedaan, dit heeft me ook zeker meer inzicht gegeven, waar ik mee verder kan.
Toen ik afgelopen keer naar je toe ging, voelde ik dat ik weer verder kon zonder jou.
Hoe mooi dat jij me toen vertelde dat toen je me voor de deur zag staan, wist dat ik klaar was bij jou.

Ik sta weer in m’n kracht, heb meer energie en kan weer op n positieve manier verder.

Dingen komen op je pad, en ik ben blij dat jij op mijn pad bent gekomen Yvonne.
Dankjewel.

Liefs Marja

Liefs, Else

Yvonne, een unieke therapeut en ‘witte raaf’ onder de hulpverleners.

Het bijzondere aan Yvonne is dat ze volledig uit gaat van jou als persoon. Ze voelt aan hoever jij zelf kan en wil gaan met jouw heling.

Ze zal jou en jouw energie nooit overrulen met haar energie. En daardoor kan en mag je je bij haar veilig en in goede handen voelen.

Ze is vrij van oordeel en vrij van een mening. Alle soorten mensen met allerlei verschillende problematieken kan zij behandelen en voor hen openstaan.

Jij als klant staat bij haar centraal. Ze ziet je niet als hulpbehoevend maar als een volwaardig persoon, ze neemt je serieus in dát wat je aangeeft.

 

Yvonne vangt met haar fijngevoelige antennes de signalen uit jouw lijf of onderbewuste op, luistert er naar en (be)handelt daar naar.

Zij ziet wat zou kunnen ZIJN. Zij ziet de wegen naar herstel die je mogelijk af zou kunnen leggen.

Maar jij alleen bepaalt of je dat wilt, welke weg je in wilt slaan en in welk tempo je dat aan kan.

Als je een andere afslag wilt nemen, zal Yvonne je bij die keuze op dat moment begeleiden en versterken. Zo ver als jij dat wilt en zo ver jij kan gaan.

 

Dat maakt haar een unieke persoon en een ‘witte raaf’ onder de hulpverleners!

Het is niet háár weg maar joúw weg waarin ze je pijn kan helpen verdragen, de zwaarte kan verlichten, je kan leren omgaan met de hobbels of valkuilen en ze jouw eigen kracht kan helpen versterken.

Daardoor ondersteunt ze en is voor elk klein stapje dat je wilt en kan maken (soms) één behandeling genoeg.

 

Je ontvangt niet háár energie. Ze bevrijdt de joúwe. Hoe mooi is dat?!

 

Ik wens jou ook een krachtig herstel toe!

Ik heb contact gezocht met Yvonne, omdat het voelen van allerlei energieën mij enorm verwarde. In eerste instantie heeft ze mij meteen gerustgesteld. Alles wat ik voelde heeft ze serieus genomen, waardoor ik mij snel zeer vertrouwd voelde bij haar. Die onvoorwaardelijke steun was voor mij voldoende om mij na een paar sessies al sterker en steviger te voelen. Ook heeft ze mij verschillende handvatten en technieken meegegeven, die mij nog steeds helpen. Dankjewel Yvonne!

Dank voor wat je voor mij betekend hebt.

Meike

Ik heb de energetische therapie, bij Praktijk MIRER (Yvonne) als zeer waardevol ervaren. Toen ik begon was ik mezelf helemaal kwijt. Ik voelde niet meer goed wat ik wilde, waar ik voor stond, wie was ik nu eigenlijk echt? Mijn gevoel was iets wat er niet meer bij hoorde, terwijl dat juist iets was wat me zou brengen tot mezelf, iemand die hartstikke veel voelt en dat ook kan gebruiken in het leven. Na elke behandeling kwam ik een stukje dichterbij mezelf. Beetje bij beetje hielp Yvonne mij om tools te ontwikkelen om door moeilijke momenten heen te gaan en te durven voelen. Ik raakte meer en meer vertrouwd met de gewaarwordingen in mijn lichaam. Op de momenten dat ik belangrijke, maar moeilijke keuzes moest maken voor mezelf voelde ik altijd wel weer een kracht opkomen. Wat heb ik veel gedacht dit is een onmogelijke keuze, dit kan ik niet, dit durf ik niet, dit wil ik niet voelen en toch was het mogelijk. Mijn eigen kracht kwam steeds meer naar boven waardoor ik steeds vaker de moed voelde om voor mezelf te kiezen. Hoe meer mijn ware ik naar boven kwam, hoe meer ik voelde dat ik keuzes moest maken voor mezelf. Door hoeveel ellende ik ook moest, ik wilde er doorheen, want ik wist dat elk stukje ellende ook een stukje ontwikkeling van mezelf was. Vallen en opstaan was het, want ook al wilde ik het graag en wist ik dat het voor mijn ontwikkeling was, er komen ook veel momenten voorbij dat je even de moed niet voelt. En dat is een kunst om dat ook even te laten zijn wat het is. Vertrouwen was mijn sleutelwoord, vertrouwen in jezelf, in het proces. Door alle ervaringen voel ik mij een gelukkig mens, zielsgelukkig zelfs. Ik mag er zijn, ik mag kiezen voor mezelf en dit laat ik me niet meer afnemen. Ik ben mezelf dankbaar dat ik het proces ben aangegaan en ik ben Yvonne dankbaar dat ik dit proces bij haar kon doen. Yvonne heeft de warmte, de kracht en het vertrouwen gegeven om het proces aan te gaan. En tijdens mijn proces kon ik steeds meer de warmte, de kracht en het vertrouwen vinden bij mezelf en dat is wat ik nodig had om weer te leven en mezelf volledig te accepteren hoe ik ben. Ik hou nu van mezelf, kan weer van de wereld houden en volg mijn gevoel en dat is het meest waardevolle wat er is.

Floor

Bedankt voor de hulp en inzichten.
Jouw hulp en combinatie Orthomoleculaire therapie voelde goed bij mij..
Zodat mijn probleem op alle fronten aangepakt werd.
Het heeft gebracht waar ik nu ben en dat voelt goed.

Wies

Yvonne is een hele fijne therapeut. Voelde me direct bij haar op mijn gemak. Ze neemt ook echt de tijd voor je. Heb de behandelingen als heel prettig ervaren en kan iedereen die een goede therapeut zoekt, Yvonne zeker aanraden.

Inge

Vanaf het eerste moment voelde ik me op m'n gemak en de behandelingen die ik heb gehad waren apart ik voelde van alles en na de behandeling was ik ook rustiger en net of m'n lichaam aan het resetten was het heeft me zeker geholpen en ik raad het ook andere mensen aan.

Debbie

Door de gesprekken met Yvonne ben ik weer mezelf. We hebben voice dialoog toegepast, dit was voor mij niet makkelijk maar heb mezelf beter leren kennen. Heel warme therapeute, zou zo je vriendin kunnen worden. Ik had een behoorlijke muur om me heen gemaakt. Bij Yvonne voelde het goed en kon ik mezelf zijn.

Joke

Ik voel eindelijk mijn lichaam weer en ik kan daardoor voor mezelf opkomen. Doordat ik alles tegen je kon zeggen en jij jezelf ook aanpaste aan mij ben ik gegroeid als persoon. Daar ben ik heel blij mee, dankjewel!

Floor

Ik heb Yvonne leren kennen als een betrokken en bekwame therapeute. Door haar warme uitstraling en echte betrokkenheid voel je je snel thuis bij haar. Haar luisterend oor, de fijne gesprekken en behandelingen hebben mij weer in balans gebracht.

Marjon

De kennismaking met Yvonne meteen goed. Zij neemt de tijd voor je, luistert goed en is heel begripvol , waardoor ik mezelf direct op mijn gemak voelde.
Yvonne is een warme persoonlijkheid, fijn om daar te mogen zijn.

Groet Ingrid

bottom of page