top of page
Praktijk Mirer logo
prachtige waterleliebloem

Trilling als medicijn

Frequentie therapie

Wordt klant en krijg een GRATIS ANALYSE cadeau.

Wil jij een analyse van je hele lichaamssysteem, zodat je weet hoe het met je gezondheid, welzijn en vitaliteit is gesteld? Wacht dan niet langer en reageer snel!

  

Bij Praktijk MIRER is iedereen welkom voor advies. Jij dus ook!

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op.

MOOI AANBOD

Ik behandel jou fysiek, psychisch, emotioneel, sociaal en spiritueel.

Het succes zit in de combinatie van verschillende psychosociale en energetische methoden! We kijken samen welke methode het beste bij je past.

Ik leer je een zachtmoedige relatie aan te gaan met jezelf. Ik begeleid je bij het leren herkennen van gevoelens en emoties in je lichaam en het vinden van de juiste woorden.

Dit maakt je krachtiger en zelfbewuster.

PSYCHOSOCIAAL EN ENERGETISCH

Bij chronische pijn, onverklaarbare klachten of stress, slecht slapen, angst of hoog gevoeligheid zorgt Energetische- en Frequentie Therapie er voor dat de in de cellen opgeslagen spanningen worden losgelaten. Het zelfhelend vermogen van je lichaam wordt daarmee gestimuleerd. Je gezondheid, welzijn en vitaliteit krijgen een boost.

GEZONDHEID, WELZIJN EN VITALITEIT

Wat wij vaak niet beseffen is dat we leven in een oceaan van frequenties (trillingen). Er zijn frequenties die ons lichaam zwaar belasten, bijvoorbeeld; elektrosmog door 4 G.

Er zijn ook frequenties die onze cellen en gehele systeem voorzien van goede trillingen. Deze versterken ons immuunsysteem en activeren het hele lichaam. Zoals Energetische- en Frequentie Therapie doen.

FREQUENTIES ALS HELENDE KRACHT

bottom of page