top of page
Praktijk Mirer logo
Een stel zittend op het dak en kijkend naar een prachtig uitzicht over de stad

Voor wie?

Voor alle leeftijden, mannen, vrouwen,kinderen ongeacht etnische achtergrond.

Voor wie?

Energetische Therapie kan in principe op alle leeftijden worden toegepast ongeacht geslacht, leeftijd of etnische achtergrond.

Het is een complementaire behandelwijze wat wil zeggen dat het uitstekend samen gaat naast een behandeling uit het reguliere circuit of juist als aanvulling daarop.

De Energetische Therapeut stelt een energetische diagnose. Voor een medische diagnose verwijst de Energetische Therapeut naar huisarts of specialist.

Voor Energetische Therapie is geen verwijsbrief van een (huis)arts of specialist nodig.

Herken je je in één of meerdere van de onderstaande situaties?

  • jij en/of je kind hebben te maken met lichamelijke -, emotionele - en/of psychische problemen die jou en/of je kind in het dagelijks functioneren belemmeren

  • je loopt jarenlang met zorgen of problemen rond en de huisarts, specialist en/of andere hulpverlening kunnen je niet verder helpen

  • je voelt je onzeker, eenzaam, gespannen, boos, verdrietig, angstig, je zit in een neerwaartse spiraal

  • je kunt gevoelens helemaal niet meer benoemen en je hebt geen helder beeld meer van de oplossing

  • je voelt je slachtoffer van de problemen, het overkomt je allemaal, problemen en klachten blijven terugkomen

  • je komt er zelf niet meer uit, je loopt vast

  • je wilt je verhaal kwijt bij iemand die je deskundig helpt en onafhankelijk advies geeft. Iemand die je inzicht biedt in de manier waarop je met de moeilijkheden omgaat. Iemand die mogelijkheden kan aanreiken tot verandering en tot verbetering van de situatie. Een behandeling die jou en/of je kind verder helpt

Het leven vraagt om loslaten

Het leven vereist voortdurend dat we loslaten. Elke ademhaling leert ons dat het tot leed en verdriet leidt als we te lang aan iets vasthouden.

In relaties geldt net als in alle systemen in de natuur, dat verandering in een deel van het systeem het hele systeem beïnvloedt.

Nieuw gedrag leert een mens niet van de ene op de andere dag. Het vereist open stellen voor veranderingen, geduld, doorzettingsvermogen en oefening.

Er zijn wel eens van die momenten dat het niet 'loopt'. Deze momenten kennen we allemaal.

Vaak kunnen we op eigen kracht of met advies van familie en/of vrienden dan toch weer verder komen. Soms zit het zo tegen, dat dit niet meer afdoende is.

 

Neem vrijblijvend contact met Yvonne op, telefonisch of via mail.

Ik luister graag naar je vraag, zodat je helder krijgt wat ik voor jou en/of je kind kan betekenen.

bottom of page